Bli partner

 

Som sponsor/partner på våre aktiviteter treffer du potensielle kunder, konkurrenter, leverandører og andre som er interessert i, eller jobber innenfor ditt fagområde.

Ønsker du mer informasjon om mulighetene til å være partner på en eller flere av våre eventer?

Send inn skjemaet nederst på siden, eller ta direkte kontakt med Laila på telefon 41 38 97 70 eller laila@dnd.no

Kunnskap_polaroid_lite


Mange deltagere

I løpet av et år deltar mer enn 9.000 på våre arrangementer. På ett av våre største arrangment, Software, deltar nesten 1.000 deltakere. Vi vet at den jevne deltaker har høy kompetanse og lang erfaring i miljøet.

Nettverking

I tillegg til sterkt faglig påfyll, får du uante nettverksmuligheter på våre arrangement. Siden arrangementene er spisset i tema, vet du at alle deltakerne er opptatt av det samme som deg, og møter liknende utfordringer daglig.

Nettverk_polaroid_lite


Høy kvalitet

I løpet av året avvikler vi rundt 90 seminar, og 100 gratis nettverksmøter. Aktivitetene finner sted over hele landet. Vi er produkt- og leverandøruavhengige, og har faget i fokus på alle arrangement.

DND gjennomfører evalueringer for hver eneste aktivitet og kan vise til en meget høyt oppfattet kvalitet, både på fremførelse og innhold. For alle våre aktiviteter i løpet av ett år er totalt gjennomsnittsevaluering for fremførelse 4,6 og innhold 4,5!
Dette er vi i DND meget glade og stolte over, men vi fortsetter å jobbe hardt med å bli enda bedre.

 

SW2016 300x100 banner.png   ERP-systemer 2018    
Odin 2016      
CRM-dagen-logo.png   sos-logo.png    
Sikkerhetssymåpsiet logo        

 


Vil du være partner?

Fyll ut feltene nedenfor, og vi kontakter deg!